lördag 7 januari 2012

Lilla t ett och ett halvt

Lilla t gjorde sin ett och ett halvt års-kontroll förra veckan och klarade den med nöd och näppe. Sju ord ska de kunna "säga" och vi fick ihop till sex och ett halvt;-) Mamma, pappa, Alva, tack, mera, hej och så  ett läte snarare än ord för "katten". Hon skulle dessutom peka ut två kroppsdelar med vad vi än frågade drog hon upp tröjan och pekade på sin mage och navel, som hon för övrigt är väldigt fascinerad av. När vi skulle gå ut från undersökningsrummet hade hon i ficktjuvshastighet varit där med en stol under besöket och låst dörren, så fingerfärdig är hon i alla fall.

Det här med jul och paket fattade hon tycke för. Julpapper revs av på löpande band och jag fick hjälp med mina klappar också. Tomten var dock lite läskig och hon höll krampaktigt i mig när han kom. Trots det vågade hon sträcka fram handen och ta emot julklappen som han gav henne.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!!Vad du kan lilla t vad spelar de för roll om inte orden är så många som de bestämt men tanken finns med när lilla t var här och tomten dragit så samlade hon ihop papper o ut i köket o slänga visste precis var .Hon kan minsann kram mormor

Skicka en kommentar